Ett glas, flera glassar

Underbart väder ute! Så ni förstår säkert varför jag inte sitter och uppdaterar bloggen så ofta :)Har inte så mycket att skriva heller. Dagarna flyter på, skolan har börjat lugna ner sig, ardennern som jag sätter igång åt en kompis ska få ett nytt träns, idag är det påsk vilket är = GODIS!! :D Så allt är bra, det är gött och det flyter helt enkelt :)
Och vet ni vad det bästa en varm sommardag är? Ett glas Cola och många goa glassar! :D

Foto: Jag (Jenny Rodewald)

Beställa bilder? Såhär fungerar det!

Här skriver jag nu lite hur jag gör när du beställer bilder från mig och hur mycket det kostar osv eftersom jag har fått många frågor på det.
Jag tar 80kr/h. Eftersom alla bilder har olika svårighetsgrader och därav kostar olika mycket så mäts det bäst i att ta betalt per timme.

Såhär går det till i tre enkla steg:

1. Du skickar dina bilder till min mail: jen_zan@hotmail.com med de bilder du vill att jag ska måla.
2. Jag målar bilderna och skickar dem sedan i ett mail till dig tillsammans med mitt kontonummer där jag vill att du ska sätta in pengarna på. Jag skriver även hur lång tid det tog på varje bild och visar att siffror mm stämmer.
3. Du sätter in pengarna.

KLART!

enkelt är det! :)
Har du övriga frågor så kan du när som helst maila dig så svarar jag så fort jag kan!

De tre färdiga bilderna

Och här kommer dessa tre bilder som var på beställning! Vad tycks? :)
fghjj

Lulu :3

ja då håller jag på med sista bilden på en beställning :) Såhär ser det ut än så länge men jag lovar hehe det kommer inte att se så kladdigt ut när slutresultatet är klar xD Lägger upp alla tre klara bilder här sedan så får ni titta :) kan ju lägga upp de riktiga bilderna med så får ni se vilka bilder det var jag skulle rita ^____^
Huhu nu får ni ha det så bra hu hu

*vissel* ^___^

Sitter och ritar :3
hupp

Börjat med ny teknik

Ja idag då som sagt så har jag börjat med en ny teknik. Innan så ritade jag i grunden med streck så att det såg tecknat ut och jag skuggade även lite grann. I den nya tekniken så ska jag få det att se ut som en häst UTAN streck vilket innebär att skuggningen måste bli mindre utsmetat och exaktare vilket är det som jag håller på att jobba på nu. Bilden nedan är ett första försök i denna teknik. Jag ville inte ta bor sträcken helt för då såg det ut som en häst som hade fått syra hällt över sig... det blev smetigt och kladdigt.. Så strecken är kvar på ca 50% opacitet men är ändå helt ok nöjd med resultatet :)
arabian fullbreed

Då ska vi se vad man kan göra..

Jahapp, tjena! Här är Jenny igen men denna blogg ska endast handla om mina ritade bilder.. lite tekniker man kan använda, hur jag utvecklas och vad jag ritar helt enkelt :)

RSS 2.0